Hickory Ribbs

Ø

Smagen gør forskellen

Hickory Ribbs

Hickory Ribbs

 

(4 portioner)

600 g Ribben eller revelsben

1 løg delt i kvarte

1 dl Hickory Liquid Smoke 10 dl vand.

1 flaske Tiger Sauce

 

Opvarm vandet og tilsæt Liquid smoke, put løg og ben i væden.

Koges under låg ved svag varme i 45 min

Benene tages op og afkøles.

Marineres med tiger sauce og puttes på køl i mindst 1 time.

 

Dr efter kan de grilles eller steges i ovn ved 250 grader.

Indtil de bliver sprøde. Under stegningen påføres der yderligt Tiger Sauce.

 

Tips. Erstat ribbenene med kylling (reducere tilberedningstiden til 5 minutter) eller lakse koteletter (reducere tilberedningstiden til 1 minut).

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

Hickory Liquid Smok.

 

Produkt fra Benwi.dk

Tiger Sauce

 

Produkt fra Benwi.dk

 

Stensalt

 

Produkt fra Benwi.dk

 

Produkt fra Benwi.dk

 

Sort Peber (hel)