Ø
Try Me
Tiger Sauce Original
En unik sauce med en meget speciel smag. Hed, sød, sur og røgfyldte samtidig.
Lavet af lagret cayennepeber og eddike som base og derefter smagt til med 28 forskellige krydderier og aromaer.
Kan anvendes som
• marinade ved grilning
• krydderi i hakkekød
• til wok retter
• krydderier på burger
• smag i dressinger og saucer
• krydderier i supper og gryde retter
Tiger koteletter
600 g svine koteletter eller lakse koteletter
Cajun Krydderblanding
1 flaske Tiger Sauce
Pensel kødet med madolje og krydder med Cajun krydderblanding..
Grilles med høj varme i 1-2 minuter på hver side, alt efter hvor tykke skiverne er.
Tiger Saucen varmes i en kasserolle kødet kommes i..
Lad kødet simre uden at det koger i 3-4 minutter.
Anret på en tallerken og hæld resten af den varme Tiger sauce ud over retten.
Tiger smør
150 g Tempereret smør
2 spsk Tiger sauce
1/2 dl fin hakket rød pber
Bland peber og Tiger sauce med smør.
Rulles til en rund stang og sættes på køl.
Tiger croutoner
(4 portioner)
10 skivor hvid brød
1 /2 dl olivenolje
2 spsk Tiger Sauce
3 spsk frisk revet parmesan
Skær brødet i terninger.
Bland olivenoljen, Tiger Sauce og parmesanen.
Kom brødterningerne i og bland det godt-
Ristes i ovenen til croutonerne er gyldenbrune.
Server croutonerne i suppe eller salat.
Tiger Dip
2 dl creme fraiche
4-5 spsk Tiger sauce
2 knuste fed hvidløg.
Bland alle ingredienserne godt.
sættes på køl og anvendes som dip.
Tiger Cheese
75 g Skimmelost
3 dl creme fraiche
2 spsk. Tiger Sauce
salt /peber efter smag
Smelt osten i mikro ovn i ca 20 sekunder.
Bland ost, creme fraiche og Tiger Sauce i en skål.
Smag til med salt og frisk kværnet peber.