Devil Habanero Kyllingevinger

Ø

Smagen gør forskellen

Devil Habanero

Kyllinge vinger

 

Devil Habanero Kyllinge vinger

 

(4 portioner)

1 kg kylling vinger

2 spsk. olivenolie

1 stk. finthakket løg

4 stk. knuste fedhvidløg

400 g purerede tomater

1 tsk. tørret chili flager

1/2 dl brunfarin

3 spsk. Yucatan Habanero Sauce

 

Steg vingerne i ovnen ved 175 grader i 20 minutter.

Sauter løg og hvidløg i lidt olivenolie til de er bløde. Bland tomat, chili og brunfarin i og lad det simre i ca. 20 minutter. derefter iblandes Yucatan Habanero saucen. Læg i de stegte vinger og lad dem trække i ca. 5 minutter.

Servere vingerne med varm sauce og kartoffelbåde.

 

Vingerne kan byttes ud med 600 gram kylling filetter eller laks

 

Inspiration

Hickory Liquid smoke

 

Produkt fra Benwi.dk

 

Tiger Sauce original

 

Produkt fra Benwi.dk

Wine & Pepper

Worcestershire Sauce

 

Produkt fra benwi.dk

 

Yucatan Habanero

Pepper Sauce

 

Produkt fra Benwi.dk