Ringridder

Ø

Smagen gør forskellen

Ringridder

Ringridder

 

Klassisk sønderjysk pølse

2 kg svinekød

40 gram salt

10 gram peber

1 stort. løg

½ tsk. allehånde

½ tsk. Meriam

10 gram sukker

2 æg

1 dl vand

Svinetarm

 

Fremgangsmåde:

skær kødet i tern, der passer til din kødhakkemaskine. Læg stykkerne i fryseren i en halv times tid for at sikre at de er faste når de skal hakkes. Kør kødet og løg i kødhakkeren med den fine plade. Bland krydderier og æg i kødet og ælt det godt med hænderne.

 

Der efter stoppes kødet i svinetarm, der bindes i 10-15 cm længder

 

Kommes i en gryde med ca. 80°C grader varmt vand i 15 minutter til en kernetemperatur på omkring 75°C.

kan steges på en pande eller som det bedste, på en grill.

 

 

 

 

 

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk allehånde

Økologisk allehånde fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk