Boerewors 2

Ø

Smagen gør forskellen

Boerewors 2

 

Boerewors 2: En syd afrikansk pølse

 

Ingredienser:

 

2500 gram svine kød

 

1500 gram oksekød

 

25 gram salt

 

2 spsk. Knust peber

 

2 spsk. Nelliker

 

2 spsk. Knust muskatnød

 

4 spsk. Eddike

 

2 spsk. Worcestershire sauce

 

 

1.Skær fedtet fra svine kødet og skær det i 5 mm stykker

 

2.Skær kødet i tern og skal frys det.

 

3.Hak kødet med mellem str. plade og hak oksekødet 2 gange

 

4.tilsæt fedt, salt og bland godt

 

5.bland alle krydderierne godt ind i kødet

 

6.Tilsæt nu eddike og sauce

 

7.Blandingen stoppes i svinetarm

 

8.bind nu pølsen i passende størrelser

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk