Andouille Pølse

Ø

Smagen gør forskellen

Andouille Pølse

 

 

Andouille Pølse 1

 

3 kg hakket svinekød

3,5 spsk fint hakket hvidløg

2 spsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

1 tsk cayennepeber

1 tsk chili pulver

1/8-tsk muskatnød

1/8-tsk allehånde

1/2-tsk tørret timian

1 spsk paprika

1/4-tsk stødt laurbærblad

1/4-tsk salvie

3 spsk flydende røg

1 kop kold rødvin

 

Blandes sammen og stoppes i svinetarm

 

Andouille Pølse 2

 

3 kg hakket svinekød

4-spsk fint hakket hvidløg

2-spsk salt

1 tsk friskkværnet sort peber

1/8-tsk cayenne

1/8-tsk chili pulver

1/8-tsk revet muskatnød

1/8-tsk allehånde

1/2-tsk tørret timian

1 spsk paprika

1/4-tsk stødt laurbærblad

1/4-tsk salvie

3 spsk flydende røg

1 kop kold øl

 

 

Blandes sammen og stoppes i svinetarm

 

Andouille Pølse 3

 

2,5 kg hakket svinekød

2-spsk salt

2 spsk hvidløgspulver

1 spsk paprika

1 tsk cayennepeber

1 tsk friskmalet sort peber

1/4-tsk stødt salvie

1/4-tsk stødt timian

1/2-kop koldt vand

3 spsk flydende røg

 

Blandes sammen og stoppes i svinetarm

 

 

Andouille Pølse 4

 

2,5 kg hakket svinekød

2-fed hvidløg, hakket

1/4-tsk stødt laurbærblade

2-store løg finthakket

2-spsk salt

1 spsk friskkværnet sort peber

1 tsk cayennepeber

1 tsk chili

1/2-tsk stødt muskat

1/2-tsk stødt nellike

1/2-tsk stødt allehånde

1 spsk tørret timian

1 spsk tørret merian

1 spsk hakket persille

3 spsk flydende røg

1 kop kold øl

 

Blandes sammen og stoppes i svinetarm

 

Andouille Pølse 5

 

5 kg hakket svinekød

4-store løg, revet

10-fed hvidløg, hakket

2-spsk hakket frisk hakket persille

1 spsk hakket frisk timian

1 spsk hakket frisk sød merian

2-spsk salt

2-spsk friskkværnet sort peber

2-tsk cayennepeber

1 tsk stødt muskatnød

1 tsk stødt nellike

1 tsk stødt allehånde

1 tsk stødt laurbærblad

 

Blandes sammen og stoppes i svinetarm

 

Andouille Pølse 6

 

2,5 kg hakket svinekød

2-fed hvidløg, hakket

3-tsk stødt laurbærblade

2-store løg finthakket

1 spsk salt

2-spsk peber

1 tsk cayennepeber

1 spsk chili

1/2-tsk stødt muskatnød

1/2-tsk stødt nellike

1/2-tsk stødt allehånde

1 spsk timian

1 spsk merian

1 spsk hakket persille

 

Blandes sammen og stoppes i svinetarm

 

Andouille Pølse 7

 

6,5 kg hakket svinekød

1 kop frisk hakket hvidløg

1/2-kop grov sort peber

2-spsk granuleret hvidløg

2-spsk løgpulver

4-spsk salt

3 spsk persille

4-spsk cayennepeber

2-spsk hakket timian

1 flaske øl

 

bland alle krydderierne med øl

Bland det godt med kødet stop det i svinetarme

 

Ryges bagefter helst dagen efter dette giver det bedste resultat.

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk