Ø
Andouille Pølse 1
3 kg hakket svinekød
3,5 spsk fint hakket hvidløg
2 spsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
1 tsk cayennepeber
1 tsk chili pulver
1/8-tsk muskatnød
1/8-tsk allehånde
1/2-tsk tørret timian
1 spsk paprika
1/4-tsk stødt laurbærblad
1/4-tsk salvie
3 spsk flydende røg
1 kop kold rødvin
Blandes sammen og stoppes i svinetarm
Andouille Pølse 2
3 kg hakket svinekød
4-spsk fint hakket hvidløg
2-spsk salt
1 tsk friskkværnet sort peber
1/8-tsk cayenne
1/8-tsk chili pulver
1/8-tsk revet muskatnød
1/8-tsk allehånde
1/2-tsk tørret timian
1 spsk paprika
1/4-tsk stødt laurbærblad
1/4-tsk salvie
3 spsk flydende røg
1 kop kold øl
Blandes sammen og stoppes i svinetarm
Andouille Pølse 3
2,5 kg hakket svinekød
2-spsk salt
2 spsk hvidløgspulver
1 spsk paprika
1 tsk cayennepeber
1 tsk friskmalet sort peber
1/4-tsk stødt salvie
1/4-tsk stødt timian
1/2-kop koldt vand
3 spsk flydende røg
Blandes sammen og stoppes i svinetarm
Andouille Pølse 4
2,5 kg hakket svinekød
2-fed hvidløg, hakket
1/4-tsk stødt laurbærblade
2-store løg finthakket
2-spsk salt
1 spsk friskkværnet sort peber
1 tsk cayennepeber
1 tsk chili
1/2-tsk stødt muskat
1/2-tsk stødt nellike
1/2-tsk stødt allehånde
1 spsk tørret timian
1 spsk tørret merian
1 spsk hakket persille
3 spsk flydende røg
1 kop kold øl
Blandes sammen og stoppes i svinetarm
Andouille Pølse 5
5 kg hakket svinekød
4-store løg, revet
10-fed hvidløg, hakket
2-spsk hakket frisk hakket persille
1 spsk hakket frisk timian
1 spsk hakket frisk sød merian
2-spsk salt
2-spsk friskkværnet sort peber
2-tsk cayennepeber
1 tsk stødt muskatnød
1 tsk stødt nellike
1 tsk stødt allehånde
1 tsk stødt laurbærblad
Blandes sammen og stoppes i svinetarm
Andouille Pølse 6
2,5 kg hakket svinekød
2-fed hvidløg, hakket
3-tsk stødt laurbærblade
2-store løg finthakket
1 spsk salt
2-spsk peber
1 tsk cayennepeber
1 spsk chili
1/2-tsk stødt muskatnød
1/2-tsk stødt nellike
1/2-tsk stødt allehånde
1 spsk timian
1 spsk merian
1 spsk hakket persille
Blandes sammen og stoppes i svinetarm
Andouille Pølse 7
6,5 kg hakket svinekød
1 kop frisk hakket hvidløg
1/2-kop grov sort peber
2-spsk granuleret hvidløg
2-spsk løgpulver
4-spsk salt
3 spsk persille
4-spsk cayennepeber
2-spsk hakket timian
1 flaske øl
bland alle krydderierne med øl
Bland det godt med kødet stop det i svinetarme
Ryges bagefter helst dagen efter dette giver det bedste resultat.