Ø
Bandièra Pølser
2500 g Svinekød (30% fedt)
175 g Mozzarella i tern
170 g Roma tomater uden kerner
115 g sol tørrede tomater
65 ml Isvand
60 g Romano ost, revet
36,7 g (5 spsk.) salt
25 g (2 spsk.) sukker
9 g (6 spsk.) frisk basilikum
7 g (2 tsk.) kværnet sort peber
7 g (1 ½ tsk.) det tredje krydderi
6 g (2 tsk.) Hvidløgs pulver
6,8 g (1 tsk.) Nitritsalt
1,5 g ( ¼ tsk.) Citronsyre
35 mm svinetarm
1.
Skal frys kødet, hakkes med mellem hul skive.
2.
Hak Mozzarellaen i tern på str. med majs sættes på køl igen.
3.
Hak de soltørrede og Roma tomaterne i samme str. som osten.
4.
Riv Romano osten, sættes på køl igen.
5.
Groft hak basilikum.
6.
Tilsæt kødet, sukker, det tredje krydderi, nitritsalt, krydderier, citron syre og vand. bland det godt med kødet.
7.
Tilsæt Romano ost, tomater og basilikum blandes godt i kødet.
Tilsæt derefter det afkølede Mozzarella, der vendes forsigtigt i.
8.
Stoppes i svinetarm, opbevares i køleskab i op til 5 dage ellers vakuumpakkes det og fryses