Bandièra Pølse

Ø

Smagen gør forskellen

Bandièra Pølser

 

 

Bandièra Pølser

 

2500 g Svinekød (30% fedt)

175 g Mozzarella i tern

170 g Roma tomater uden kerner

115 g sol tørrede tomater

65 ml Isvand

60 g Romano ost, revet

36,7 g (5 spsk.) salt

25 g (2 spsk.) sukker

9 g (6 spsk.) frisk basilikum

7 g (2 tsk.) kværnet sort peber

7 g (1 ½ tsk.) det tredje krydderi

6 g (2 tsk.) Hvidløgs pulver

6,8 g (1 tsk.) Nitritsalt

1,5 g ( ¼ tsk.) Citronsyre

35 mm svinetarm

 

 

1.

Skal frys kødet, hakkes med mellem hul skive.

 

2.

Hak Mozzarellaen i tern på str. med majs sættes på køl igen.

 

3.

Hak de soltørrede og Roma tomaterne i samme str. som osten.

4.

Riv Romano osten, sættes på køl igen.

 

5.

Groft hak basilikum.

 

6.

Tilsæt kødet, sukker, det tredje krydderi, nitritsalt, krydderier, citron syre og vand. bland det godt med kødet.

 

7.

Tilsæt Romano ost, tomater og basilikum blandes godt i kødet.

Tilsæt derefter det afkølede Mozzarella, der vendes forsigtigt i.

 

8.

Stoppes i svinetarm, opbevares i køleskab i op til 5 dage ellers vakuumpakkes det og fryses

 

 

 

 

 

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk