Ø
Bardiccio Pølser
1400 g Svinebov
750 g mager oksekød
250 g Oksehjerter
250 g svinespæk u/svær
1 spsk. salt
4 tsk. sukker
1 ½ spsk stødt fennikel
1 tsk groft kværnet peber
¼ tsk hvidløgs pulver
½ - 1 spsk Citron
125 ml Isvand
35 mm svinetarm
1.
Hak svinekødet med fin hul skive, lægges på køl.
2.
Hak oksekød og hjerter lægges på køl
3.
Bland alle krydderierne med vandet.
4.
Tilsæt kødet og bland til det bliver en klæbrig masse.
5.
Stoppes i svinetarm og bindes i længde af 30 cm
6.
Luft tørres i 6 timer inden brug ved stuetemperatur
7.
Opbevares i køleskab i op til 5 dage ellers vakuumpakkes det og fryses