Bardiccio Pølse

Ø

Smagen gør forskellen

Bardiccio Pølser

Bardiccio Pølser

 

1400 g Svinebov

750 g mager oksekød

250 g Oksehjerter

250 g svinespæk u/svær

1 spsk. salt

4 tsk. sukker

1 ½ spsk stødt fennikel

1 tsk groft kværnet peber

¼ tsk hvidløgs pulver

½ - 1 spsk Citron

125 ml Isvand

35 mm svinetarm

 

 

1.

Hak svinekødet med fin hul skive, lægges på køl.

 

2.

Hak oksekød og hjerter lægges på køl

 

3.

Bland alle krydderierne med vandet.

4.

Tilsæt kødet og bland til det bliver en klæbrig masse.

 

5.

Stoppes i svinetarm og bindes i længde af 30 cm

 

6.

Luft tørres i 6 timer inden brug ved stuetemperatur

 

7.

Opbevares i køleskab i op til 5 dage ellers vakuumpakkes det og fryses

 

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk