Ø
Barese (italiensk pølse: salsiccia Barese)
1000 g Svinebov
1000 g lam
100 g Revet Pecorino ost (gedemælksost)
6 spsk. tomatpure
5 tsk. salt
25 g hakket basilikum
10 g hakket persille (stor bladet)
2 tsk sortpeber
125 ml Isvand
32-34 mm svinetarm
1.
Skal frys kødet, skær det i tern og hak det med 4,5 mm hul str.
2.
Tilsæt salt til kødet og bland det godt
3.
Opløs tomatpureen med isvandet og bland det med kødet
4.
Den revne ost, peber, basilikum og persille, blandes og røres godt i kødet.
5.
Stoppes i svinetarm og bindes i længde af 20 cm
6.
Luft tørres i 24 timer inden brug i køleskab for at smagen kan sætte sig.
7.
Opbevares i køleskab i op til 5 dage ellers vakuumpakkes det og fryses