Barese Pølse

Ø

Smagen gør forskellen

Barese Pølser

Barese (italiensk pølse: salsiccia Barese)

 

1000 g Svinebov

1000 g lam

100 g Revet Pecorino ost (gedemælksost)

6 spsk. tomatpure

5 tsk. salt

25 g hakket basilikum

10 g hakket persille (stor bladet)

2 tsk sortpeber

125 ml Isvand

32-34 mm svinetarm

 

 

1.

Skal frys kødet, skær det i tern og hak det med 4,5 mm hul str.

 

2.

Tilsæt salt til kødet og bland det godt

 

3.

Opløs tomatpureen med isvandet og bland det med kødet

4.

Den revne ost, peber, basilikum og persille, blandes og røres godt i kødet.

 

5.

Stoppes i svinetarm og bindes i længde af 20 cm

 

6.

Luft tørres i 24 timer inden brug i køleskab for at smagen kan sætte sig.

 

7.

Opbevares i køleskab i op til 5 dage ellers vakuumpakkes det og fryses

 

 

 

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk