Bockwurst Pølse 2

Ø

Smagen gør forskellen

Bockwurst Pølse 2

Bockwurst Pølse 2

 

2,5 kg fint hakket svinekød

2 dl skummetmælks pulver

2 dl salt

2 dl koldt vand

3 æg

2 spsk sukker

5 spsk løgpulver

4-spsk stødt hvid peber

1 spsk stødt muskatblomme

1 spsk stødt ingefær

 

bland alle ingredienserne godt.

Stoppes i svinetyktarm

Kog i vand ved 75 garder eller ved 85 grader i røgeri, til kerne temperaturen når 65 grader

Anbring straks pølserne i koldt vand, til kerne temperaturen er 40 grader

Skylles kortvarigt med varmt vand for at fjerne fedt

Ttørres1 time ved stuetemperatur

Opbevares i køleskabet.

 

 

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk