Karry pølse fra Berlin

Ø

Smagen gør forskellen

Karry pølse fra Berlin

 

 

Karry pølse fra Berlin

 

 

1,5 hakket svinebov

2,5 dl piskefløde

1 spsk. salt

1 spsk. gurkemeje

1 spsk. karry, mild

1 spsk. paprika

1 tsk. peber

bland alle ingredienser godt sammen, stoppes i lammetarm

 

skal frys kødet, derefter hakkes det med (6 mm) plade.

Bland krydderierne med kødet derefter kommes fløden i.

Kom det i foodprocessoren og hak det til bindefars ca. 5- 8 min

Stoppes i små svinetarme i 15cm længder

 

Serveres stegte og skæres i 4 stykker og serveres med karrysauce

 

Tristique Ulla

Økologisk sort peber

Økologisk sort peber fra benwi.dk

 

Sten salt

Salt uden anti klumpning middel og jod

fra benwi.dk

 

Økologisk muskat

Økologisk muskat fra benwi.dk

Økologisk Hørfrø olie.

Økologisk hørfrø olie

fra benwi.dk